Malatya’da 2 ayrı kaza: 1 ölü 4 yaralı

Malatya-Kayseri ile Malatya-Adıyaman Karayolunda meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mustafa Altay hayatını kaybetti.
İlk kaza Malatya Kayseri Karayolu Akçadağ Kürecik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Kayseri istikametine seyir halinde olan A.C. idaresindeki 44 AEA 793 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçerek şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, sürücü ile birlikte araçta bulunan N.C, Ç.T. ve M.A. adlı şahıslar olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Altay (25) hayatını kaybetti.
Diğer kaza ise Malatya-Adıyaman Karayolu Kasımlar mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole devrildi. Meydana gelen kazada yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.
Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İnönü Üniversitesi Mülakatsız 10 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu
- SIRT AĞRISINI HAFİFLETMEK İÇİN 18 AY BOYUNCA KENDİ SPERMİNİ KOLUNA ENJEKTE ETTİ.
- Malatya’da Zirve Volkswagen, Türkiye Genelinde Renault
- Ermeç Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor: Duruşma 25 Mart’a Ertelendi
- Sanayi Sitesinde Araç Yangını: Maddi Hasar Oluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.