Malatya Valiliğinden zirai don uyarısı

Malatya Valiliği, bugün akşam saatlerinden cumartesi günü öğle saatlerine kadar karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiğini, cuma gününden salı gününe kadar ise zirai don oluşabileceğinden tedbirli olunması çağrısında bulundu.
Konuyla ilgili olarak Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13'üncü Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinin, bugün akşam saatlerinden cumartesi günü öğle saatlerine kadar karla karışık yağmur ve kar yağışının beklediğini, cuma gününden salı gününe kadar Elâzığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl’de zirai don oluşabileceğini kaydettiği uyarısında bulundu.
Açıklamanın devamında, özellikle kayısı üreticileri başta olmak üzere yetkililerin ve çiftçilerin tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Her Yıl 250 Bin Yeni Vaka: Uzmanlar Uyarıyor, Kanserde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
- Vali Yavuz: Malatya’da Depremin Yaraları Sarıldı, 120 Bin 725 Bağımsız Bölüm İnşa Edildi
- Beylerderesi’nde Bayrak Yürüyüşü Düzenlenecek
- Başkan Sadıkoğlu, Malatya için pozitif ayrımcılık talep etti
- Malatya–Elazığ karayolunda otomobil Trambüs direğine çarptı: 1 yaralı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.