Malatya Valiliği, TOKİ Sorunları İçin WhatsApp İhbar Hattı Kurdu

Malatya Valisi Seddar Yavuz, vatandaşların sorunlarını hızlı ve doğrudan iletebilmeleri amacıyla özel bir WhatsApp ihbar hattı kurulduğunu açıkladı. Kurulan bu hat üzerinden iletilecek bildirimlere, 100 kişilik saha ekibiyle anında müdahale edileceği belirtildi.
Malatya Valiliği, vatandaşların talep ve şikayetlerini doğrudan iletebilmeleri için WhatsApp üzerinden hizmet verecek özel bir iletişim hattı kurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, “Vatandaşlarımız 0539 324 72 68 numaralı WhatsApp hattı üzerinden bizlere yazarak ya da arayarak ulaşabilecek. Kurduğumuz sistemle tüm sorunlara hızlı, şeffaf ve etkili şekilde müdahale edeceğiz” ifadelerini kullandı.
100 Kişilik Saha Ekibi Görev Başında
Vali Yavuz, sadece iletişimi sağlamakla kalmayacaklarını, aynı zamanda sahada aktif görev alacak 100 kişilik özel bir ekip oluşturduklarını belirtti. “Malatya’da her vatandaşımızın sesi olacağız. Artık şikayetler rafa kalkmayacak, doğrudan çözüme kavuşacak” diyen Yavuz, vatandaşlardan gelecek her bildirimin kayıt altına alınacağını ve sürecin şeffaf şekilde takip edileceğini vurguladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Trambüsler Erişilebilirlik Belgesiyle Tescillendi
- Yeşilyurt Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kurs İmkanı
- Malatya’da Zirai Donun Etkilerini Azaltmak İçin Üniversite ve Borsa İş Birliği Protokolü İmzaladı
- Bakan Tekin: OHAL’in Kaldırılması ve İnanç Özgürlüğü Türkiye’nin Demokratikleşmesine Katkı Sağladı
- Malatya’da Şantiyede Korkutan Yangın
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.