Malatya’nın yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışmaları sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, özellikle yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.
Kar yağışının yoğun olarak görüldüğü bölgelerde kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını yapan ekipler, Pütürge ilçesine bağlı Valiçeşmesinde hasta olan vatandaşa sağlık ekiplerinin ulaşabilmesi için kar yağışının etkili olduğu yolda, yol açma ve temizleme çalışması yaparak sağlık ekiplerinin vatandaşa ulaşmasını sağladı.
Ekipler, Hekimhan ilçesi Yamadağ bölgesinde, Hekimhan İlçesi Kurşunlu mahallesi ve Hekimhan İlçesi Güzelyayla Bölgesinde kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Temu’dan Türkiye’de Yeni Model: “WhaleCo” İle İthalat Dönemi Başlıyor
- DİYARBAKIR KURŞUNLU CAMİİ'NDE MİNAREDEN KUR'AN TİLAVETİ SESİ VEREN İMAM VE MÜEZZİNE SÜRGÜN CEZASI!
- TBMM'den geçti, yasalaştı: Trafikte kuralları çiğneyen servet ödeyecek! İşte yeni cezalar
- Malatyalı Komedyenin testi negatif çıktı
- Yavuz Ağıralioğlu ittifak iddialarına tepki gösterdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.