Kur'an Kursları Tanıtım Günleri’ne yoğun ilgi

Malatya'da, İl Müftülüğü tarafından 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Aile-Çocuk Buluşması, 4-6 Yaş Kur’an Kursları Tanıtım Günleri ve Hayır Çarşısı etkinlikleri yoğun ilgi gördü.
(İHA)- Malatya'da, İl Müftülüğü tarafından 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Aile-Çocuk Buluşması, 4-6 Yaş Kur’an Kursları Tanıtım Günleri ve Hayır Çarşısı etkinlikleri yoğun ilgi gördü.
Yeşilyurt ilçesindeki Yüzüncü Yıl Kent Parkı’nda gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan etkinlikler kapsamında yaklaşık 30 atölyede çeşitli aktiviteler düzenleniyor.
İl Müftüsü Ramazan Dolu, etkinliklerin temel amacının 4-6 yaş Kur’an kurslarını tanıtmak olduğunu belirtti. Ayrıca aile bilincinin güçlendirilmesinin de hedeflendiğini vurgulayan Dolu, etkinlikler kapsamında hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik okur-yazar buluşmalarının da yer aldığını ifade etti.
Etkinlik alanında kurulan Hayır Çarşısı’nın da büyük ilgi gördüğünü aktaran Müftü Dolu, programın bugün saat 22.00’ye kadar devam edeceğini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Kar Nedeniyle Kapanan Yollar Yeniden Açıldı
- Emeklilerin yeni yıl zam oranının belli olacağı tarih belli oldu
- 200 Bin TL ve Üzeri Para Transferlerinde Açıklama Zorunluluğu Getirildi
- Beytepe Koleji, 2026 Bursluluk Sınavı ile Öğrencilere Fırsat Sunuyor
- Torba Yasa Geliyor: Emeklilikten Vatandaşlık Maaşına Milyonları İlgilendiren Düzenlemeler Yolda
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.