Hekimhan’da don hasarı sonrası ilk bilgilendirme toplantısı yapıldı

MALATYA (İHA) - Malatya’nın Hekimhan ilçesinde, 11-12 Nisan tarihlerinde meydana gelen don olayının ardından, Hekimhan İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik ilk bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
MALATYA (İHA) - Malatya’nın Hekimhan ilçesinde, 11-12 Nisan tarihlerinde meydana gelen don olayının ardından, Hekimhan İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik ilk bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Tarım alanlarında önemli zararlara yol açan don olayının ardından düzenlenen toplantıya çiftçiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda, don hasarının etkileri ve bu süreçte izlenmesi gereken yollar hakkında üreticilere kapsamlı bilgi verildi.
Hekimhan İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, çiftçilerin yanında olduklarını vurgulayarak, süreci birlikte atlatacaklarını ve üretime kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti. Don sonrası tarımsal alanlarda yapılması gereken uygulamalar, teknik destek ve muhtemel destek mekanizmaları toplantıda detaylı şekilde ele alındı.
Üreticilerin sorularının da yanıtlandığı toplantıda, Tarım Müdürlüğü ekipleri, hem bilgilendirme hem de moral desteği sağlayarak çiftçilere yalnız olmadıklarını bir kez daha hatırlattı.
Toplantı, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla yapılacak çalışmaların paylaşılmasıyla sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Trafik Cezalarında Büyük Artış: Yeni Düzenleme TBMM’de Kabul Edildi
- Gaziantep’te Dikkatsizlik Pahalıya Mal Oluyordu: 110 Bin TL’lik Poşet Çöpten Çıktı
- Mustafa Sarıtaç: Eğitim Akademik Başarıyla Sınırlı Değildir
- Malatya Fırıncılar Odası’nda Başkan Değişmedi
- Zorlu Kış Şartlarında 9 Aylık Doğum: Anne Ve Bebek Kepçe Yardımıyla Kurtarıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.