Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Öğretmeni Kurtardı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir ilkokulda boğazına şeker kaçan öğrenci, nöbetçi öğretmenin yaptığı müdahale ile kurtarıldı. O anlar ise okulun güvenlik kamerasına yansıdı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir ilkokulda boğazına şeker kaçan öğrenci, nöbetçi öğretmenin yaptığı müdahale ile kurtarıldı. O anlar ise okulun güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Yeşilyurt ilçesindeki Yakınkent Borsa İstanbul İlkokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir öğrencinin boğazına şeker kaçtı. Nefes almakta zorlanan öğrenciye ilk müdahale nöbetçi öğretmen Çetin Yahşi tarafından yapıldı.
Durumu fark eden öğretmen Yahşi, öğrenciye Heimlich manevrası uyguladı. Yapılan müdahale sonucunda öğrencinin boğazındaki şeker çıkarılırken, öğrenci yeniden nefes almaya başladı.
Yaşanan olay okulun güvenlik kameralarına da yansırken, öğretmenin zamanında yaptığı müdahale olası bir faciayı önledi. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 81 İlde Düzensiz Göç Denetimi: 230 Göçmen Yakalandı
- İlk 100 hedefiyle yola çıktı, İnönü Üniversitesi 789’unculuğa geriledi
- MEB’den İzinsiz Eğitim Faaliyetlerine Sıkı Denetim: Kapatma Ve Para Cezası Geliyor
- Malatya’da Pancar Nakliyecilerinden Rest: “Bu Fiyatla Taşımayız”
- Malatya’da 2 Araç Birbirine Girdi: 2 Yaralı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.