Battalgazi Belediyesinden Polis Haftasına Anlamlı Destek

Battalgazi Belediyesi, Polis Haftası dolayısıyla emniyet teşkilatı mensupları ile şehit ve gazi ailelerine yönelik anlamlı bir sosyal destek uygulamasını hayata geçirdi.
Battalgazi Belediyesi, Polis Haftası dolayısıyla emniyet teşkilatı mensupları ile şehit ve gazi ailelerine yönelik anlamlı bir sosyal destek uygulamasını hayata geçirdi.
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya İl Başkanı Zeynal Selağzı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Polis Haftası kapsamında önemli bir karar alındı.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın talimatları doğrultusunda, Battalgazi’de belediyeye ait sosyal tesislerde sunulan havuz, hamam, fitness, sauna ve benzeri tüm hizmetlerin 7-17 Nisan tarihleri arasında emniyet teşkilatı mensupları, şehit aileleri, gaziler ve birinci derece yakınlarına ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı.
Alınan kararın, görev başındaki emniyet mensupları ile vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin emanetleri olan aileleri ve gaziler için moral ve motivasyon kaynağı olduğu belirtildi.
Ziyarete ve karara ilişkin açıklamada bulunan Vakıf Başkanı Zeynal Selağzı, “Polis Haftası vesilesiyle emniyet teşkilatımızı, aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini ve kahraman gazilerimizi unutmayan, her zaman yanlarında olduğunu hissettiren Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın’a teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı destek, sadece bir sosyal hizmet değil, aynı zamanda vefa, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biridir” dedi.
Selağzı, bu tür desteklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurgulayarak, şehit aileleri ve gazilerin her zaman hatırlanmasının önemine dikkat çekti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Motosiklet Tutkunlarını Bir Araya Getirecek Büyük Organizasyon: Akçadağ Motofest Başlıyor
- Malatya’da 70 Gündür Kayıp Olan Bipolar Hastası Gençten Haber Alınamıyor
- Malatya’da Uluslararası Simülasyon Heyecanı: MUNTEGRAL’26 Gençleri Bir Araya Getirdi
- CHP’den İstifa Eden Meclis Üyesi AK Parti’ye Katıldı
- Kars'ta Malatya Fırtınası: Filenin Kraliçeleri Destan Yazdı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.