Malatya
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2466.2
  • BIST
    10298.87
  • BTC
    65728.91$

BAŞKAN ÇINAR’IN ‘SPOR TESİSİ’ VAADİ TEKER TEKER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR


BAŞKAN ÇINAR’IN ‘SPOR TESİSİ’ VAADİ TEKER TEKER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alan ‘Spor Tesisleri’ projesi kapsamında; Koyunoğlu, Zaviye, Şeyhbayram ve Çukurdere mahalle sakinlerinin ortaklaşa kullanacakları modern ve kaliteli alanlara sahip spor sahalarının kurulması için yapım işleri hız kazandı.

Futbol, Basketbol ve Voleybol Sahalarının yanı sıra sosyaldonatıları, çevre düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla farklı bir mimari tasarımasahip Spor Tesisleriyle, Yeşilyurt’un en kalabalık mahallelerine yeni yaşamalanları kuruluyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt BelediyeBaşkan Yardımcısı Şahin Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan veMahalle Muhtarlarıyla birlikte ‘Spor Tesisi’ projesinin uygulandığı bölgelerdedetaylı incelemelerde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesine yeni yatırımlardan dolayıteşekkürlerini sunan Şeyhbayram Mahalle Muhtarı Mustafa Canberk, “Depremler,pandemi ve yaşadığımız zorlu sürece rağmen yatırımlarına hız kesmeden devameden Yeşilyurt Belediyemize, hem spor tesisleri hem de diğer hizmetlerindendolayı tüm mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Malatya’daspor tesislerinin çoğalmasının sevincini yaşadıklarını söyleyen Gençlik ve Sporİl Müdürü Ebubekir Kayhan, “Mahallelerimizin istifade edeceği sportesislerimizden bazılarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Gençlerimizin,çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin güzel şartlarda spor yapması adına çokgüzel tesisler hizmete girecek.Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Yeşilyurt Belediyemizindestekleriyle geleceğimize yönelik çok değerli eserleri kazandırmak adına hepbirlikte çalışıyoruz.” diye konuştu.

‘Spor Tesisleri’ projesiyle 7’den 70’e tüm vatandaşlarınnezih, modern ve konforlu alanlarda spor yapmalarını sağlayacaklarını söyleyenYeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koyunoğlu ve Çukurderemahallelerimizin kesişme noktasında ki Gül Parkımız içerisinde bulunanbasketbol ve voleybol sahalarında incelemelerde bulunduk, ardından Şeyhbayram mahallemizinorta noktasında ki sosyal tesislerimizin yan tarafındaki sentetik yüzeli çim sahamızıinceledik.7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın daha nezih ve konforlu alanlardaspor yapmasına imkan tanımak adına şu anda ilçemizin 30 ayrı noktasında sporyatırımlarında bulunuyoruz.Alt yapı ve tesisleşmeye çok büyük önem veriyoruz.Futboldan basketbola, voleyboldan bocce’ye, yüzmeden güreşe kadar birçok farklıbranşın yapılabileceği çok güzel eserleri inşallah 2021 yılı içerisinde etaplarhalinde Yeşilyurt’umuza kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızındestekleriyle Yeşilyurt’u spor kenti yapmak adına çalışmalarımıza yoğunlukverdik.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle işbirliği halinde birbirinden değerlispor yatırımlarını bölgemizde hizmete sunacağız.Gençlerimizin ve çocuklarımızınnezih ve kaliteli alanlarda spor yapmalarının önünü açacağız.Sağlıklı bir hayatiçin spor olmazsa olmazdır.Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıylabirlikte diri ve güçlü bir bünyeye sahip olmanın önemi bir kere daha ön planaçıktı. Salgından uzak durmak için güçlü bir bünyeye sahip olmak gerekiyor.Yeşil alanlarımız, oturma gruplarımız ve çevre düzenlemeleriyle bölgemize yeniyaşam alanları kuracağız. Daha enerjik, daha sağlıklı ve yaşam standardı yüksekbir Yeşilyurt için bu ve benzeri yatırımlarımızın çok büyük önemi vardır. Tümhemşerilerimizin rahat bir şekilde ulaşıp, güvenli ve temiz alanlarda sporunuyapması için devam eden yatırımlarımızı sürekli takip ediyoruz. Sportifhamlelerimiz ve yatırımlarımızla, ilçemizin sportif anlamdaki güçlüpotansiyelini ön plana çıkartmaya çalışacağız. Gençlerimizin farklıyeteneklerini de bu vesileyle ön plana çıkarmış olacağız. Bölgemizdeki lisanslısporcu sayısını artırıp, Yeşilyurt’umuzun adını tüm dünyaya duyurmak istiyoruz.Sporave sporcuya verdiğimiz önemi kalıcı ve güçlü yatırımlarla gözler önüne sermiş olacağız.Gençlikve Spor Bakanlığımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve mahallemuhtarlarımıza, projelerimizin gerçeğe dönüşmesi aşamasında verdikleri destektendolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!